Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Καρύστου

.   5 Απριλίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Καρύστου

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Ξεκινάμε από σήμερα την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Καρύστου, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παρασκευά.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 

 

 

Παρασκευάς Δημήτρης. Είναι 31 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Κάρυστο. Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014. Συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου από τη σύστασή της. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικού ΑΠΘ (2006-2009) και της Πανελλαδικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (2009-2010).

 

 

 

 

 

Αθανασίου Ευαγγελία. Γεννήθηκε στην Κάρυστο όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Μεσολογγίου και φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του ΕΑΠ. Αρχαιοφύλακας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρύστου. Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) και συμμετέχει στην  Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπάνος Λάμπρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρμάρι. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Εργάζεταις Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Μέλος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ). Έχει δια ωτελέσει μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιατρών Νοσοκομείου Ξάνθης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οικονομόπουλος Γεώργιος. Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατοικεί στην Κάρυστο από το 1976. Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευάς Χρήστος. Γεννήθηκε στην Κάρυστο όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής. Υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Μέλος της Ένωση Τεχνιτών ΔΕΗ (ΕΤΕ ΔΕΗ), συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καρύστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!