Στα χωριά της Ξηρονομής, της Δομβραίνας και της Θίσβης περιόδευσε το Σάββατο 4 Μάη ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας με τον Αντώνη Τουλουμάκο

.   5 Μαΐου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στα χωριά της Ξηρονομής, της Δομβραίνας και της Θίσβης περιόδευσε το Σάββατο 4 Μάη ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας με τον Αντώνη Τουλουμάκο

  Στα χωριά της Ξηρονομής, της Δομβραίνας και της Θίσβης περιόδευσε το Σάββατο 4 Μάη ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας με τον Αντώνη Τουλουμάκο.

Σημείο αναφοράς στην περιοχή τα δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια και τα πρόσφατα εγκατεστημμένα αιολικά πάρκα, επιχειρήσεις που καταγράφουν έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τα προηγούμενα χρόνια, οι επιχειρηματικοί όμιλοι βρήκαν τις πόρτες της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και του Δήμου ανοιχτές για να ικανοποιήσουν από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο αίτημά τους.

Αντίθετα, τα τρία χωριά μαραζώνουν και οι κάτοικοί τους βιώνουν επί πολλά χρόνια την εγκατάλειψη.

Η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας είναι τουλάχιστον ελλιπής, βασικές υπηρεσίες βρίσκονται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, η συγκοινωνία ολοένα και χειροτερεύει, ενώ σημαντικά έργα υποδομής απουσιάζουν.

Σε αντίθεση με τους άλλους συνδυασμούς, η Λαϊκή Συσπείρωση δεν υπηρετεί την ανάπτυξη για τα κέρδη των λίγων, αλλά παλεύει για την ανάπτυξη των πολλών. Για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για κάθε ζήτημα που απασχολεί το λαό της περιοχής.