ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού!»

.   1 Ιουλίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού!»

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ να δώσουν με μαχητικότητα και ενθουσιασμό τη μάχη των εκλογών της 7ης Ιούλη, αλλά και της διοργάνωσης του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, απευθύνει το Συμβούλιο Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

«Εμπνεόμαστε, Διδασκόμαστε, Συνεχίζουμε! Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού!», αναφέρει το Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι «η πραγματοποίηση του Διημέρου στην ανταρτομάνα Ρούμελη, στα χωριά που απελευθέρωσε ο ΕΛΑΣ και ο Άρης, στις Κορυσχάδες της Κυβέρνησης του Βουνού, στα λημέρια του Διαμαντή και του Χαρίλαου Φλωράκη, στο Καρπενήσι της νικηφόρας επιχείρησης του ΔΣΕ το Γενάρη του 1949, μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, μαχητικότητα και πείσμα για να ανταποκριθούμε σήμερα στις ανεβασμένες απαιτήσεις του αγώνα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όλα τα μέλη της ΚΝΕ στην περιοχή μας, στις μέρες που απομένουν, δίνουμε τη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές τις 7 Ιούλη. Διακινούμε πλατιά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, πείθουμε περισσότερους νέους να στηρίξουν το Κόμμα μας, τη δύναμη του λαού και της νεολαίας για την επόμενη μέρα!

Δυναμώνουμε τις προσπάθειές μας σε κάθε πόλη, συνοικία και χωριό, στα Πανεπιστήμια της περιοχής, στους χώρους κατάρτισης και δουλειάς.

Λέμε δυνατά στους συναδέλφους – τους συμμαθητές μας:

Η νεολαία έχει επιλογή με το ΚΚΕ! Η ψήφος στο ΚΚΕ στις 7 Ιούλη είναι ψήφος που μετράει υπέρ των συμφερόντων της νεολαίας. Είναι επένδυση για τους αγώνες που θα χρειαστεί να δώσουμε την επόμενη μέρα κόντρα στη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει! Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Απευθύνουμε κάλεσμα στη νεολαία της Στερέας Ελλάδας και Εύβοιας. Περνάει από το δικό σας χέρι να έχουμε ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ στην περιοχή μας, να εκλέξουμε κομμουνιστές αγωνιστές βουλευτές στη Βοιωτία και στην Εύβοια.

Παράλληλα η ΟΠ Αν. Στερεάς – Εύβοιας της ΚΝΕ έχει τη χαρά και την ευθύνη μαζί με τη μάχη των εκλογών να δώσει και τη μάχη για τη διοργάνωση του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι στις 12-14 Ιούλη.

Είναι η πρώτη μάχη μετά τις εκλογές, το καθιερωμένο ραντεβού χιλιάδων νέων αγωνιστών από όλη τη χώρα.

Η πραγματοποίηση του Διημέρου στην ανταρτομάνα Ρούμελη, στα χωριά που απελευθέρωσε ο ΕΛΑΣ και ο Άρης, στις Κορυσχάδες της Κυβέρνησης του Βουνού, στα λημέρια του Διαμαντή και του Χαρίλαου Φλωράκη, στο Καρπενήσι της νικηφόρας επιχείρησης του ΔΣΕ τον Γενάρη του 1949, μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, μαχητικότητα και πείσμα για να ανταποκριθούμε σήμερα στις ανεβασμένες απαιτήσεις του αγώνα. Μαθαίνουμε την Ιστορία του ΚΚΕ, την ιστορία του εργατικού λαϊκού κινήματος, κοιτώντας το αύριο, το μέλλον, την κοινωνία που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Νέα, νέε, έλα μαζί µας! Με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ! Συνεχίζουμε… Είμαστε παρόντες και την άλλη μέρα των εκλογών στη μάχη για το δίκιο, για τα σύγχρονα δικαιώματα της νεολαίας.

Το Συμβούλιο Περιοχής, όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ καλούμε τη νεολαία της περιοχής, να πάρουν μέρος στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι 12-14 Ιούλη με πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών, πολιτικών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Το Σάββατο 13 Ιούλη, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Καρπενησίου με ομιλητή τον σ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

“Εμπνεόμαστε, Διδασκόμαστε, Συνεχίζουμε! Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού!”».