Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό  και δημόσιο τομέα, σε ξεσηκωμό ενάντια στο δήθεν αναπτυξιακό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να φέρει στη Βουλή.

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό  και δημόσιο τομέα, σε ξεσηκωμό ενάντια στο δήθεν αναπτυξιακό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να φέρει στη Βουλή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και οι Επιτροπές Αγώνα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου,  στο Αλουμίνιο της Ελλάδας  (όμιλος Μυτιληναίου), στις υπηρεσίες στο  Δήμο Λιβαδειάς,  στους εκπαιδευτικούς στα σχολεία της Βοιωτίας, καλεί τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό  και δημόσιο τομέα, σε ξεσηκωμό ενάντια στο δήθεν αναπτυξιακό νομοσχέδιο που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να φέρει στη Βουλή.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  10.30 το πρωί
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)

Το νομοσχέδιο-σκούπα αποτελεί βόμβα καταρχάς για τους όρους δουλειάς των εργαζομένων και παράλληλα επιχειρεί να αφαιρέσει τη δυνατότητα στην διαμαρτυρία, στην κινητοποίηση, στην απεργία, να ακυρώσει το ρόλο και τη λειτουργία των σωματείων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους, να απεργήσουμε και να διαδηλώσουμε για

  • Να μην περάσει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.
  • Η ανάπτυξη τους τσακίζει τη ζωή μας.
  • Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα.
  • Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών.