Ματαίωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μετά από μαχητική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

.   9 Οκτωβρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ματαίωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μετά από μαχητική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ

Μαχητική Κινητοποίηση Ενάντια σε Πλειστηριασμό Πρώτης Κατοικίας

       Το πρωί της Τετάρτης, 9 Οκτώβρη, η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς μαζί με συνδικάτα και φορείς, πραγματοποίησε μαχητική κινητοποίηση στα γραφεία της Τράπεζας EUROBANK στο Σύνταγμα. Για μια ακόμη φορά η τράπεζα επεδίωκε να προχωρήσει σε πλειστηριασμό για να αρπάξει την πρώτη κατοικία μιας οικογένειας, παρά τις συνεχείς προσπάθειές της να γίνει διακανονισμός.

       Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της σχεδιασμένης προσπάθειας των τραπεζιτών, οι οποίοι επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες, ώστε να αυγατίσουν τα κέρδη τους αξιοποιώντας πλήρως το «οπλοστάσιο» και την στήριξη των Κυβερνήσεων της ΝΔ αλλά και πριν του ΣΥΡΙΖΑ.

       Οι τραπεζίτες που κρυβόντουσαν κλειδαμπαρωμένοι στα γραφεία τους απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι καλά τους έχει βαφτίσει ο λαός μας ΚΟΡΑΚΙΑ και ΛΗΣΤΕΣ, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη.

       Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ιδιαίτερα την προκλητική στάση της Κυβέρνησης και της EUROBANK, που γέμισαν το Σύνταγμα με δυνάμεις καταστολής, ασφαλίτες και διάφορους «μισθοφόρους», με μόνο στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων και το ξεσπίτωμα μιας οικογένειας. Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο ζήλος των ασφαλιτών, που επιχείρησαν να ακολουθήσουν τους εργαζόμενους και όταν αποχωρούσαν συγκροτημένα από την κινητοποίηση.

       Τα φαινόμενα των πλειστηριασμών θα πληθύνουν. Γι΄ αυτό και καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, όσους επιδιώκουν οι τράπεζες να αρπάξουν το βιός τους να έρθουν σε επαφή με την Επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των Πλειστηριασμών στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 3301847, 210 3301842, 210 3833786.

       Απέναντι στο ενιαίο αυτό μέτωπο Τραπεζιτών-Κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες έχουμε τα όπλα της Συλλογικής Πάλης και της Αλληλεγγύης.

       Το σύνθημα ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ να γίνει οδηγός της πάλης των συνδικάτων σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά

Φωτογραφίες: https://flic.kr/s/aHsmHzhSSj

Video: https://youtu.be/xwTe9AAPBJY