ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ : Καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 14 Δεκέμβρη

.   12 Δεκεμβρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ : Καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 14 Δεκέμβρη

Σε μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 14 Δεκέμβρη στα Προπύλαια καλεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Φωκίδας.

Ενημερώνει ότι θα αναχωρήσουν λεωφορεία δωρεάν στις 8 π.μ. από Άμφισσα (πλ. Εθν. Αντίστασης) και στις 8.45 π.μ. από Ιτέα (μόλος). Κλείσιμο θέσεων στα τηλ. 6978225865 (για ΙΚΑ) και 6945745529 (για Δημόσιο).

Στο κάλεσμά της η Ένωση σημειώνει:

«Με το “νέο Ασφαλιστικό” που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή τον Γενάρη νέα δεινά μάς προσμένουν. Η παραπέρα περικοπή των επικουρικών θα είναι γεγονός …και ας μας δώσουν τα ψίχουλα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Οι μειώσεις της προσωπικής διαφοράς θα μας ακολουθούν για πολλά-πολλά χρόνια φτάνοντας τις συντάξεις μας στα επίπεδα της εξαθλίωσης. Ενώ τα δώρα, κατά πώς δηλώνουν τα κυβερνητικά στελέχη, θα είναι όνειρα καλοκαιρινής νυκτός.

Για όλους αυτούς τους λόγους η παρουσία όλων μας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο είναι αναγκαία για να δώσουμε δύναμη στον αγώνα για:

  • Πλήρη αποκατάσταση όλων των περικοπών.
  • Αυξήσεις στις συντάξεις μας.
  • Νομοθετική ρύθμιση των δώρων.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για ελιές ή για άλλες ασχολίες. Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Έχουμε χρέος στους συναδέλφους μας που θα συμμετάσχουν από όλες τις γωνιές της χώρας (από Κρήτη μέχρι Έβρο)».