ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

.   8 Ιανουαρίου 2020   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ &
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓ/ΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΗΜ. ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΗΛ :  2104110148 – 2104129496  FAX : 2104178307 
e-mail: metallo.attikis@gmail.com, site: syndikatometallou.gr 

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πειραιάς 7/1/2020

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Συνδικάτο μας, σας καλεί να δώσετε μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 25 Γενάρη 2020.

Το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα στην οποία συμμετείχαμε και εμείς, μετά από κάλεσμα του συνδικάτου μετάλλου Φθιώτιδας, τα πράγματα αντί να έχουν βελτιωθεί έχουν χειροτερέψει κατά πολύ. Μέσα στις γιορτές οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι κάτι το οποίο πληρώνουν και οι τοπικές κοινωνίες.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον κλάδο του μετάλλου να αγκαλιάσει αυτόν τον αγώνα. Ο αγώνας ενάντια στην εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, ο αγώνας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και των θέσεων εργασίας, ο καθημερινός αγώνας για την προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, ο αγώνας για συλλογική σύμβαση, για μόνιμη και σταθερή εργασία, για συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα είναι αγώνας όλων μας.

Δεν διαφέρει καθόλου από τον αγώνα που δίνει ο καθένας μας όπου κι αν εργάζεται με όποια σχέση εργασίας και αν εργάζεται. Το Πλατύ μέτωπο στήριξης των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ που έχει ήδη διαμορφωθεί μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για ενιαίους μαχητικούς αγώνες με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων σε όλο τον κλάδο του μετάλλου.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου ( κλαδικά και επιχειρησιακά ) να πάρουν απόφαση συμμετοχής και στήριξης στο συλλαλητήριο εκφράζοντας γνήσια ταξική αλληλεγγύη.

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή μεταλλεργάτη κάθε συνάδελφο να συνδράμει με κάθε μέσο για την επιτυχία του συλλαλητηρίου το Σάββατο 25 Γενάρη στην Αθήνα.

Να μην λείψει κανείς – στην ενότητα η δύναμή μας

Έχουμε το δίκιο με το μέρος  μας – στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ