ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠ. ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ 11/2/ 20

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠ. ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ 11/2/ 20

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9/02/2020

  Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε στον Δήμο μας την αγωνία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αλλά και όλης της περιοχής για το μέλλον της εταιρείας .

  Η κυβέρνηση της ΝΔ σε συνέχεια της  ίδιας πολιτικής όλων  των προηγούμενων κυβερνήσεων που απαξίωσαν τη ΛΑΡΚΟ προχωράει σχέδιο εκκαθάρισης ιδιωτικοποίησης της εταιρείας και ξεπουλήματος του ορυκτού πλούτου της χώρας.

  Για να περάσουν τα σχέδια αυτά ακριβοπληρωμένοι κονδυλοφόροι ,αστέρες δημοσιογράφοι της τηλεόρασης και ( ειδικοί σοφοί) προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό  λαό, ότι η ΛΑΡΚΟ είναι ζημιογόνα συκοφαντώντας για την κατάσταση της εταιρείας τους εργαζόμενους .

  Από την άλλη, οι εργάτες που έχουν ποτίσει με ιδρώτα και αίμα με την δουλειά τους τη λειτουργία της εταιρείας πραγματοποιούν σε συνθήκες εκβιασμού και κατασυκοφάντησης του εργατικού κινήματος έναν τιτάνιο αγώνα.

  Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Λοκρών έβαλε στο ΔΣ το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ αλλά πολύ περισσότερο στον Λοκρικό λαό για τις οδυνηρές συνέπειες που θα έχει για τους εργαζόμενους και την περιοχή η εξέλιξη αυτή με βάση την βούληση της κυβέρνησης. Οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας τον αγών για το δικαίωμά τους στη δουλειά και τη ζωή.

  Μετά το μεγαλειώδη συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 25 Γενάρη καλούμε όλο το λαό της Λοκρίδας σε συμπαράσταση στην απεργιακή κινητοποίηση των εργατών στις 11 Φλεβάρη και ώρα 12:00 στη συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

 ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι

της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ