ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή πρώτη μέρα των εκλογών για νέο ΔΣ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή πρώτη μέρα των εκλογών για νέο ΔΣ
Από τις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου

Με ικανοποιητική συμμετοχή και αρκετές νέες εγγραφές μελών, ξεκίνησαν την Τετάρτη 29 Ιούλη στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας.

Οι εκλογές συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 31 Ιούλη και την Τρίτη 4 Αυγούστου, επίσης στον οικισμό της Λάρυμνας, ενώ τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η κάλπη θα μεταφερθεί στη Λαμία.

«Η προσέλευση μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική και είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν πλέον οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, είτε μόνιμοι είτε εργολαβικοί, στο κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου». «Η ενίσχυση του Συνδικάτου Μετάλλου είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στους αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τόσο στην οργάνωσή τους, όσο και στο συντονισμό των επιχειρησιακών Σωματείων». «Η συσπείρωση στα Σωματεία είναι η απάντηση απέναντι στον εκφοβισμό και την καταστολή των εργατικών αγώνων».

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα όσα μετέφεραν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» (Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας).