ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Σύσκεψη στις 2 Οκτώβρη για τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα διεκδίκησης των πλημμυροπαθών

.   30 Σεπτεμβρίου 2020   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Σύσκεψη στις 2 Οκτώβρη για τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα διεκδίκησης των πλημμυροπαθών

Σε σύσκεψη την Παρασκευή 2 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Λιανοκλαδίου, καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Φθιώτιδας, με στόχο τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα διεκδίκησης και πάλης για τους πλημμυροπαθείς.

Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει αγωνιστική πρωτοβουλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που υπέστησαν αρκετές περιοχές του νομού και ιδιαίτερα η περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, του Δομοκού στη λίμνη Ξυνιάδος και της περιοχής Νέο Μοναστήρι – Σοφιάδα, με στόχο να απαιτήσουν από την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τους δήμους με αγωνιστικές πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες, τα απαραίτητα μέτρα για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν, για να μην υποστούν ξανά τις συνέπειες των πλημμυρών.

Σημειώνει ότι «στις συγκεκριμένες περιοχές καταστράφηκαν υποδομές (αρδευτικά κανάλια), αγροτικοί και επαρχιακοί δρόμοι, γεφύρια, καλλιέργειες σε μεγάλη έκταση, μελίσσια, όπως επίσης σταβλικές εγκαταστάσεις και κοπάδια, ενώ φαντάζει μακρινό όνειρο η δημιουργία σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας όσο και άλλες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό καλούμε το λαό της περιοχής να είναι σε εγρήγορση, ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν με την οργάνωση και με την αγωνιστική μας στάση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση

oasf_anakoinosi_28.09.2020_1