Στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση επέλεξε να απέχει από την κόντρα που έχουν ανοίξει ο νυν Δήμαρχος κ. Μπουραντάς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς

.   17 Οκτωβρίου 2020   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση επέλεξε να απέχει από την κόντρα που έχουν ανοίξει ο νυν Δήμαρχος κ. Μπουραντάς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς

Παρασκευή, 16/10/2020

Για τη σημερινή συνεδρίαση
του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου

Στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση επέλεξε να απέχει από την κόντρα που έχουν ανοίξει ο νυν Δήμαρχος κ. Μπουραντάς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς. Κόντρα που δεν ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών. Η τακτική τους έχει μετατρέψει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε «ρινγκ» πότε με το ένα θέμα και πότε με το άλλο θέμα της προσωπικής τους αντιπαράθεσης.

Θεωρούμε αυτήν την αντιπαράθεση αποπροσανατολιστική καθώς, όπως έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στα βασικά θέματα που αφορούν το λαό της περιοχής μας οι δυο παρατάξεις συμπλέουν με κυριότερο τον Προϋπολογισμό του Δήμου, σε αντίθεση με τη Λαϊκή Συσπείρωση που έχει καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό του 2020 στο σύνολο του, κυρίως λόγο του αντιλαϊκού του προσανατολισμού.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή ρίχνει «λάδι στη φωτιά» αυτής της αντιπαράθεσης καθώς κωλυσιεργεί εσκεμμένα να ενεργοποιήσει την θέση του δικηγόρου όπως ορίζει ο νόμος.

Αν είναι κάτι που απασχολεί τους δημότες σε σχέση με αυτή την αντιπαράθεση αυτό είναι να μην πληρώνει υπερβολικά χρηματικά ποσά ο δήμος και να πέσει άμεσα φως στις υποθέσεις υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.

Κατά τα άλλα ο λαός του Δήμου μας ενδιαφέρεται για τα μεγάλα προβλήματα όπωςστην ύδρευση, στην ελλιπή αποκομιδή των απορριμμάτων, η συνέχιση της λειτουργίας ανεξέλεγκτων χωματερών, η καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ, οι μεγάλες ελλείψεις στις υποδομές και το οδικό δίκτυο, οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και το Νοσοκομείο Κύμης, τα προβλήματα στα σχολεία του δήμου μας.

Για αυτά τα μεγάλα προβλήματα η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως κάνει άλλωστε διαχρονικά.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Κώστας Κέκης, Κώστας Καρτελιάς