ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ : Εξέφρασε αλληλεγγύη και στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων

.   16 Οκτωβρίου 2020   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ : Εξέφρασε αλληλεγγύη και στήριξη στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων

Την αλληλεγγύη και τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και την απεργιακή κινητοποίηση του Σαββάτου 17 Οκτώβρη, εξέφρασε κλιμάκιο των ΚΟ του Κόμματος στη Λοκρίδα, που βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας.

Τα μέλη του κομματικού κλιμακίου μοίρασαν στους εργαζόμενους ανακοίνωση με την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Βουλή και την ψήφιση της τροπολογίας που προωθεί παραπέρα το διαλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ.

Δήλωσαν τη στήριξη του Κόμματος στον αγώνα των εργαζομένων για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, τη συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, το σταμάτημα του κυβερνητικού σχεδιασμού που οδηγεί τη ΛΑΡΚΟ στο κλείσιμο, απολύει τους και ξεπουλά την περιουσία του λαού.

Η στάση των εργαζομένων απέναντι στο κλιμάκιο του Κόμματος ήταν ιδιαίτερα θερμή, αποτέλεσμα των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί σε όλη την περίοδο λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι έπαιρναν με ενδιαφέρον την ανακοίνωση, αρκετοί ανέφεραν ότι έχουν ήδη διαβάσει ή δει την ομιλία του Γενικού Γραμματέα και τις παρεμβάσεις των υπολοίπων βουλευτών του Κόμματος. Αρκετοί επίσης ήταν και αυτοί που στάθηκαν για να κουβεντιάσουν, να ρωτήσουν την άποψη του Κόμματος για τις εξελίξεις και να δηλώσουν την εκτίμησή τους για τη στάση και τη στήριξη στον αγώνα και τα αιτήματά τους.