ΟΡΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ : Η αστυνομία προκαλεί συνθήκες συνωστισμού ακόμα και κατά τις προσαγωγές

.   17 Νοεμβρίου 2020   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΡΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ : Η αστυνομία προκαλεί συνθήκες συνωστισμού ακόμα και κατά τις προσαγωγές

Για πάνω από μία ώρα περιμένουν μέσα στα βαν και τις κλούβες της ΓΑΔΑ διαδηλωτές, τους οποίους αστυνομικές δυνάμεις μάζεψαν στο σωρό μετά τις απρόκλητες επιθέσεις στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα.

Ο συνωστισμός που προκαλεί δηλαδή η αστυνομία συνεχίζεται, δημιουργώντας με ευθύνη της κυβέρνησης συνθήκες υπερμετάδοσης του κορονοϊού. 

Σα να μην έφτανε το χτύπημα της συγκέντρωσης, η οποία ήταν υποδειγματική με αποστάσεις και με όλα τα μέτρα προστασίας, σαν να μην έφταναν οι τόνοι χημικών που έριξε στην κινητοποίηση δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας, στοιβάζει τον έναν πάνω στον άλλο διαδηλωτές στις κλούβες, δείχνοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο η δημόσια υγεία.

Παρέμβαση για το θέμα αυτό έκανε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ στον υφυπουργό προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτές αυτές οι διαδικασίες, και απαιτώντας να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.