Η Ομάδα  Γυναικών Λιβαδειάς (μέλος της ΟΓΕ), καλεί στη Σύσκεψη που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί, στον κινηματογράφο Ίλιον τού οικισμού της ΛΑΡΚΟ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ομάδα  Γυναικών Λιβαδειάς (μέλος της ΟΓΕ), καλεί στη Σύσκεψη που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί, στον κινηματογράφο Ίλιον τού οικισμού της ΛΑΡΚΟ

   Η Ομάδα  Γυναικών Λιβαδειάς (μέλος της ΟΓΕ), καλεί κάθε γυναίκα εργαζόμενη, άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, αγρότισσα, συνταξιούχο, νέα μητέρα, φοιτήτρια, μαθήτρια, στη Σύσκεψη που διοργανώνουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωί, στον κινηματογράφο Ίλιον τού οικισμού της ΛΑΡΚΟ.  

  Στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους για τρία χρόνια, στεκόμαστε αλληλέγγυες βοηθώντας τους να σταθούν όρθιοι, αντιπαλεύοντας το διαχρονικό έγκλημα κυβερνήσεων, Ε.Ε. και όλων όσοι στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικονομικών κολοσσών του κλάδου.

Έξι μήνες μετά την παύση λειτουργίας και την ομαδική απόλυση των εργαζομένων, η διαδικασία των διαγωνισμών έχει κολλήσει στον καυγά των επενδυτών. Η   Κυβέρνηση  αδιαφορεί για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, σε μια περίοδο που οι τιμές του νικελίου ανέρχονται στις 30.000 ευρώ ανά τόνο.

Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους ζουν επί τρία χρόνια σε  συνθήκες οικονομικής και εργασιακής ανασφάλειας.

Από τις 1/2/2023, βάσει των, έως σήμερα νομοθετικών ρυθμίσεων, όλοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, πάνε στο ταμείο ανεργίας για να πάρουν σειρά για τα προγράμματα «παγκοσμιοποίησης και κοινωφελούς εργασίας».

  Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ώρα να σταθούμε δυναμικά στο πλευρό τους και με τη στήριξη και τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη, γιατί ο αγώνας τους για ζωή με αξιοπρέπεια μας αφορά όλους.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ 13-01-2023
ΤΟ Δ.Σ.

  Για τη μετακίνηση, το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μισθώνει  λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το Ζάππειο, την Κυριακή 15-01/2023, ώρα 8:30 το πρωί, για τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στη Λάρυμνα.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας: 6980705830