Τα Συνεργαζόμενα Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς καλούν στη σύσκεψη Σωματείων και Φορέων της ΛΑΡΚΟ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα Συνεργαζόμενα Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς καλούν στη σύσκεψη Σωματείων και Φορέων της ΛΑΡΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Μεγάλη σύσκεψη Σωματείων και Φορέων διοργανώνει το Συντονιστικό των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ Κυριακή 15 Γενάρη, στις 10 π.μ., στον κινηματογράφο «Ιλιον» του οικισμού στη Λάρυμνα.

Ο αγώνας τους μας αφορά όλους και αποδεικνύει ότι ο συλλογικός αγώνας και η αλληλεγγύη φέρνουν αποτελέσματα.

Με βάση τις μέχρι σήμερα νομοθετικές ρυθμίσεις, την 1η Φλεβάρη όλοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πηγαίνουν στο ταμείο ανεργίας για να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου και σειρά, για τα προγράμματα – κοροϊδία “παγκοσμιοποίησης και κοινωφελούς εργασίας”».

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!

Μπορούμε να ανατρέψουμε και αυτόν τον σχεδιασμό, όπως εδώ και τρία χρόνια!

Τα Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς ανταποκρινόμενοι και στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και ενημερώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στον αγώνα των σωματείων τους, των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Γιατί ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Γιατί πρέπει να γίνει αγώνας των εργατών όλης της χώρας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με τη παρουσία τους.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 , ώρα 8.30΄το πρωί, θα αναχωρήσει λεωφορείο

από την Πλατεία Λ. Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά

στον Κινηματογράφο Ίλιον, στην Λάρυμνα.

Ο αγώνας των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας!

Σωματεία  Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς