Μπροστά στη μάχη για ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, η ΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει το Σάββατο 27/05/2023 και ώρα 21:00, Συνεστίαση – Λαϊκό Γλέντι με τους Γιώργο Πούλο (λαούτο-φωνή), Θέμη Παπαϊωάννου (μπουζούκι-φωνή) & Αγγέλα Παπαδά (φωνή) στην ταβέρνα «Πανόραμα» στο Λαφύστιο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μπροστά στη μάχη για ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, η ΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει το Σάββατο 27/05/2023 και ώρα 21:00, Συνεστίαση – Λαϊκό Γλέντι με τους Γιώργο Πούλο (λαούτο-φωνή), Θέμη Παπαϊωάννου (μπουζούκι-φωνή) & Αγγέλα Παπαδά (φωνή) στην ταβέρνα «Πανόραμα» στο Λαφύστιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Μπροστά στη μάχη για ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, η ΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει το Σάββατο 27/05/2023 και ώρα 21:00, Συνεστίαση – Λαϊκό Γλέντι με τους Γιώργο Πούλο (λαούτο-φωνή), Θέμη Παπαϊωάννου (μπουζούκι-φωνή) & Αγγέλα Παπαδά (φωνή) στην ταβέρνα «Πανόραμα» στο Λαφύστιο.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ πανελλαδικά, με ποσοστό 7,23%, 425.000 ψήφους και 26 βουλευτές, είναι το θετικό βήμα, μέσα στον – κατά τ’ άλλα – αρνητικό συσχετισμό.

Οι νέες δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω από το Κόμμα μπορούν να τροφοδοτήσουν μια νέα δυναμική στον δρόμο της αντεπίθεσης.

Η προσφυγή σε νέες εκλογές στις 25 Ιούνη με τον καινούργιο εκλογικό νόμο μόνο έναν σκοπό έχει: Τη λεηλασία της εργατικής – λαϊκής ψήφου που δεν εγκλωβίστηκε στα διλήμματα της αντιλαϊκής «σταθερότητας».

Το ΚΚΕ είναι έτοιμο να δώσει και αυτή τη μάχη. Το δίλημμα πρέπει να είναι ένα: «Ή δίνεις συναίνεση στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων».

Κάναμε ένα βήμα, πάμε για τα επόμενα!

Μόνοι τους και όλοι μας!

Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό.

    25-05-2023
  ΤΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΛΑΦΥΣΤΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΛΑΦΥΣΤΙ-οπισθόφυλλο