Την Κυριακή 17/9/2023 πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργο Μπούτσικο η παρουσίαση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου και του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος   Νώντας Κοτσικώνας κι η υποψήφια Δήμαρχος Λεβαδέων Λαμπρινή Γερονικολού

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Την Κυριακή 17/9/2023 πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργο Μπούτσικο η παρουσίαση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου και του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος   Νώντας Κοτσικώνας κι η υποψήφια Δήμαρχος Λεβαδέων Λαμπρινή Γερονικολού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 17/9/2023 πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργο Μπούτσικο η παρουσίαση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου και του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας ο υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος   Νώντας Κοτσικώνας κι η υποψήφια Δήμαρχος Λεβαδέων Λαμπρινή Γερονικολού.

Από την ομιλία και την συζήτηση που ακολούθησε  αναδείχτηκε ότι σήμερα συγκρούονται δυο κόσμοι: αυτός της υποταγής στην κυρίαρχη πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» που υπηρετούν οι δύο άλλοι συνδυασμοί κι ο κόσμος της ελπίδας, του αγώνα, της δράσης, της υποστήριξης των δίκιων του λαού μας μακριά από επιχειρηματικά κι άλλα συμφέροντα, που υπηρετεί η Λαϊκή Συσπείρωση.

Όλοι τους διοίκησαν και κατείχαν θέσεις ευθύνης για πολλά χρόνια. Δεν μπορούν να δώσουν λύση στα οξυμένα προβλήματα του λαού μας, αφού συντάσσονται με τις επιταγές των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Δέχτηκαν αρμοδιότητες χωρίς τους αναγκαίους πόρους και τα φόρτωσαν όλα στις πλάτες των δημοτών. Αποδέχτηκαν την περιστολή της κρατικής χρηματοδότησης, υλοποίησαν την πολιτική επιβολής φόρων, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, απογείωσαν τα λεγόμενα «ίδια έσοδα» με την άγρια τοπική φορολογία. Είναι συνένοχοι στην ερημοποίηση του τόπου με το κλείσιμο ή την υπολειτουργία βασικών υποδομών για τη ζωή του λαού, αφήνουν παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς  ενώ υποχρεώνουν γονείς να πληρώνουν τροφεία, αποδέχονται την διάλυση του ίδιου του Δήμου αφού προσλαμβάνουν με τρίμηνα και οκτάμηνα υπαλλήλους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Ψηφίζουν σωρηδόν παρατάσεις και τροποποιήσεις συμβάσεων έργων που αυξάνουν  χρόνους και κόστη κατασκευής.

Και όλα αυτά ενώ η ακρίβεια, οι πλειστηριασμοί, η ανεργία, η φοροεπιδρομή, οι καθηλωμένοι μισθοί και συντάξεις, τα αυξημένα τέλη και τοπικοί φόροι είναι εδώ, μαζί με την απειλή των προδιαγεγραμμένων εγκλημάτων (πυρκαγιών, πλημμυρών κ άλλων καταστροφών) απέναντι στα οποία ο λαός μας είναι εντελώς αθωράκιστος καθώς η ζωή μας μπαίνει στη ζυγαριά του κόστους-οφέλους.

Υπάρχει διέξοδος!

Μπορούμε σήμερα κιόλας να ανατρέψουμε αυτή τη μίζερη κατάσταση, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας δυναμώνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση ΠΑΝΤΟΥ! Στον δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Μπούτσικο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μπασδέκη!