ΜΠΛΟΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Έκλεισαν με τρακτέρ το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη στο ύψος του Μπλόκου

.   5 Φεβρουαρίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΠΛΟΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Έκλεισαν με τρακτέρ το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη στο ύψος του Μπλόκου

Από τον αποκλεισμό στον κόμβο της ΠελασγίαςΑπό τον αποκλεισμό στον κόμβο της Πελασγίας
 
 

Στο κλείσιμο με τρακτέρ του ρεύματος κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθήνας, στο ύψος του μπλόκου της Πελασγίας προχώρησαν από τις 4 το απόγευμα της Τρίτης 5 Φλεβάρη και για περίπου δύο ώρες οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης μοίρασαν ανακοινώσεις στους διερχόμενους οδηγούς ενημερώνοντας για τον αγώνα τους και για τα αιτήματά τους, καλώντας σε μαζική έμπρακτη αλληλεγγύη.

Στο πλευρό των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων βρέθηκαν ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς – Εύβοιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Βαγγελιώ Καρκάνη υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας και ο Γιώργος Δελιχάς, υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα τους.

Στο σημείο του μπλόκου έχουν αναρτηθεί τρία πανό της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Φθιώτιδας που αναγράφουν «Τώρα αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος από τη ζημιά του δάκου»«Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας στην επίθεση που δεχόμαστε» και «Αγροτιά – εργατιά μια γροθιά, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές».

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου αμέσως μετά την κινητοποίηση προχώρησαν σε νέα γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού με νέο αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών στο ύψος του μπλόκου στον κόμβο της Πελασγίας την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.