ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ Π. Σ. ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/2/19 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ Π. Σ. ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/2/19 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ Π. Σ. ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/2/19
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στα περισσότερα αποσπάσματα πρακτικών των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, που εκφράζουν την πραγματικότητα, απεικονίζονται ερωτήματα και αιτήματα που  διατυπώνει η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ προ ημερήσιας διάταξης.

Σε επιμέρους, επίσης, θέματα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ζητούνται εξηγήσεις από τις υπηρεσίες.

Όλα αυτά καταγράφονται επίσημα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Πουθενά, όμως, και ποτέ δεν φαίνονται οι απαντήσεις.

Δεν απεικονίζονται οι απόψεις της αρχής της Περιφέρειας και των πολιτικά υπευθύνων.

Ακόμη και όσα είχε υποσχεθεί, προ 8μήνου, ο κ. Περιφερειάρχης προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε όσα θέματα είχαν τεθεί μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν υλοποιήθηκαν.

Σε αυτή την βάση και επειδή θεωρούμε την πρακτική της αρχής της Περιφέρειας πολιτικά απαράδεκτη, αποπνέουσα αλαζονεία και συνειδητή αδιαφάνεια στην λειτουργία της :

  1. Καταδικάζουμε την συγκεκριμένη πολιτική πρακτική, που σύσσωμη αποδέχεται και συγκαλύπτει όλη η δήθεν αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  2. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εκφράζοντας μια διαφορετική πολιτική λογική, μια και δεν αποδέχεται τον ρόλο και την συγκεκριμένη πρακτική της Περιφέρειας σαν στυλοβάτη του εκμεταλλευτικού μας συστήματος, ζητά την θεματοποίηση του συγκεκριμένου ζητήματος σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου..

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ