Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Κώστα Μπασδέκη, ο Ηλίας Κούκουρας και η Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου-Ραχιώτη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Κώστα Μπασδέκη, ο Ηλίας Κούκουρας και η Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου-Ραχιώτη

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς-Εύβοιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μπασδέκη οι:  

 

Ηλίας Κούκουρας. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα.

Εργάσθηκε ως υπομηχανικός ηλεκτρονικός στα Τσιμέντα Χαλκίδας (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ) από το 1978 έως το 2015 οπότε και απολύθηκε στα πλαίσια των απολύσεων που πραγματοποίησε η εταιρεία την περίοδο 2013-2015.

Συνέβαλε, από τα πρώτα χρόνια του εργασιακού του βίου, στην οργάνωση και τη μαζικοποίηση του επιχειρησιακού σωματείου του οποίου  διατέλεσε για πολλά χρόνια Ταμίας και Αντιπρόεδρος και από τον Οκτώβριο 2004 έως τον Μάρτιο του 2019 Πρόεδρος.

Σήμερα είναι συνταξιούχος αλλά συμμετέχει ενεργά στον αγώνα που δίνει το σωματείο από το 2013 για την ακύρωση των απολύσεων και την επαναλειτουργία του Εργοστασίου.

 

Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου-Ραχιώτη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. 

Φοίτησε στο Πάντειο παν/μιο και εργάστηκε από το 1980 στο ΙΚΑ Ιστιαίας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ήταν υποψήφια δήμαρχος Ιστιαίας το 2006 και υποψήφια βουλευτής από το 2007 με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ