Σχόλιο του Γ. Δελιχά για την ομιλία του Τσίπρα στη Λαμία

.   18 Μαΐου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχόλιο του Γ. Δελιχά για την ομιλία του Τσίπρα στη Λαμία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

 Η δημαγωγία, οι ψεύτικες υποσχέσεις και η καλλιέργεια αυταπατών στο λαό που κυριάρχησαν στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από την λάμψη ενός πυροτεχνήματος.

  Αμέσως μόλις έσβησαν τα φώτα της επικοινωνιακής φιέστας στην αστυνομοκρατούμενη Λαμία, επανήλθε στο κέντρο της πόλης η βασανιστική καθημερινότητα που ζει ο εργαζόμενος λαός, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ εντολήν της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, παίρνοντας τη σκυτάλη από προηγούμενες κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  Ο λαός της Λαμίας και της Φθιώτιδας, μπροστά στις κάλπες της επόμενης Κυριακής, θα πρέπει να ψηφίσει με κριτήριο τα βάσανα που βιώνει και να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Λαμιέων και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

  Η ενίσχυση αυτών των ψηφοδελτίων αποτελεί τη μοναδική απάντηση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων σε όλους όσοι, ξεδιάντροπα, χρησιμοποιούν την Εθνική Αντίσταση και τον Άρη Βελουχιώτη ως προπέτασμα καπνού για να κρύψουν τον πραγματικό σκοπό της αντιλαϊκής πολιτικής τους, που είναι η εξαθλίωση των πολλών προς όφελος των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων.

ΛΑΜΙΑ 17 Μάη 2019