Δελτίο Τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δ. ΔΙΣΤΑΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ για τα εκλογικά αποτελέσματα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δελτίο Τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δ. ΔΙΣΤΑΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ για τα εκλογικά αποτελέσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες που και σε αυτήν την εκλογική μάχη μας στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ευχάριστούμε όλους τους υπόψηφίους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας συγκροτημένο πλήρως,  από ανθρώπους με οξυμένα πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια, που διακρίνονται για την αγωνιστικότητα και την ανιδιοτελή συμπεριφορά τους , από συναγωνιστές και συναγωνίστριες κάθε ηλικίας, αλλά με ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο της νέας γενιάς ,από καταξιωμένες προσωπικότητες και στους χώρους που εργάζονται, με δυναμική στάση ζωής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέγραψε άνοδο  σε ψήφους και σε πόσοστά καθώς και σε έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιου και θα εκπροσωπείται απο δύο δημοτικούς συμβούλους που θα ασκήσουν αντιπολίτευση σε ό,τι μαυρίζει τη ζωή και την καθημερινότητα του λαού, απέναντι στην όποια κυβέρνηση, απέναντι και στην Περιφέρεια διεκδικώντας αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Όσον αφορά τις επιθέσεις «φιλίας» που τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε αναφορικά με την κατανομή των εδρών , θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι: Την κατανομή των εδρών ανάμεσα στις δημοτικές ενότητες δεν τις καθορίζει ο επικεφαλής της παράταξης ,αλλα το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ της σημερινής κυβέρνησης. Πρόκειται για την συνέχεια του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που ήρθε για να αποτελέσει το μακρύ χέρι  της κεντρικής εξουσίας. Να γίνει ο μοχλός στήριξης και εφαρμογής των μέτρων των μνημονίων από τους Δήμους, ο οποίοι έχουν μετατραπεί σε φορείς επιβολής φόρων και τελών, σε εισπρακτικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε τίποτα να μην παρέχεται δωρεάν από αυτούς. Τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ  δεν τον έφερε το ΚΚΕ  αλλά τον έφεραν και τον ψήφισαν  το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεσμευόμαστε ότι μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα στηρίξουμε  με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής μας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να είμαστε τα αυτιά και η φωνή τους μέσα στα όργανα της τοπικής διοίκησης. Συμπορευόμαστε με τις εκατοντάδες απλών λαϊκών ανθρώπων που προβληματίζονται για την κατάσταση, για να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες μας! Η φωνή του ΚΚΕ στα δημοτικά συμβούλια άσχετα από ποιόν κάθε φορά εκφράζεται δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε   Διστομίτες  και Αραχωβίτες και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Η φωνή του ΚΚΕ ξεχωρίζει και υπερασπίζεται τα λαϊκά  συμφέροντα από τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και των οικονομικών συμφερόντων της περιοχής μας, που έπεσαν με «νύχια και με δόντια» να στηρίξουν ανοιχτά οποιουσδήποτε άλλους υποψήφιους πέραν των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και αυτό το γνωρίζει καλά ο λαός της περιοχής μας.

Και επειδή μπροστά μας έχουμε τις βουλευτικές εκλογές  δηλώνουμε ότι εμείς θα παλέψουμε ο λαός να μείνει όρθιος,  να μην παγιδευτεί σε ψεύτικα διλήμματα και αυταπάτες . Να ενισχύσει την δική του φωνή , να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ για να πάρει  δύναμη και κουράγιο και ο ίδιος.