ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ : Η μεγαλύτερη τιμή στους σφαγιασθέντες Διστομίτες είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στο φασισμό

.   11 Ιουνίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ : Η μεγαλύτερη τιμή στους σφαγιασθέντες Διστομίτες είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στο φασισμό

 

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας, παραβρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο  Δήμος Δίστομου – Αράχωβας – Αντίκυρας ξεκίνησε με μνημόσυνο. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες περπάτησαν προς το μνημείο όπου έγινε το προσκλητήριο των σφαγιασθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και η κατάθεση στεφάνων.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκ μέρους της κυβέρνησης κατέθεσε στεφάνι ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης. Στεφάνια κατέθεσαν επίσης εκπρόσωποι κομμάτων, της Βουλής και φορέων.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την εξής δήλωση:

«Η μεγαλύτερη τιμή σήμερα στη μνήμη των σφαγιασθέντων Διστομιτών, σε αυτόν τον ιερό τόπο, είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στο φασισμό, για να γκρεμιστεί ακόμα περισσότερο το ναζιστικό μόρφωμα, η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα εδώ στη Βοιωτία ο λαός της να αφαιρέσει την έδρα της Χρυσής Αυγής και να τη δώσει στο ΚΚΕ» (δείτε πάνω βίντεο).