ΟΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Στη μάχη των εκλογών αλλά και της προετοιμασίας του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου

.   3 Ιουλίου 2019   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ : Στη μάχη των εκλογών αλλά και της προετοιμασίας του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου

Στην τελική ευθεία της μάχης των εθνικών εκλογών και της προετοιμασίας του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι 12-14 Ιούλη έχει ριχτεί η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Καθημερινά τα μέλη και φίλοι της ΚΝΕ συζητάνε για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις 7 Ιούλη, ενώ ταυτόχρονα καλούν σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Διημέρου.

Ξεχωριστή προσπάθεια γίνεται για τη συμμετοχή της νεολαίας στις συγκεντρώσεις με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που θα πραγματοποιηθούν στη Λιβαδειά, την Πέμπτη 4 Ιούλη και στη Θήβα την Παρασκευή 5 Ιούλη.

«Δίνουμε τη μάχη για να ψηφίσουν περισσότεροι νέοι το ΚΚΕ, για να εκλεγεί κομμουνιστής βουλευτής στη Βοιωτία, παίρνοντας την έδρα από την ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή»σημειώνει η ΟΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζονται περιοδείες των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην περιοχή της Βοιωτίας.

  • Την Τετάρτη 3 Ιούλη στο Δήλεσι στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Τίνα Σκλιά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ. Συζήτηση για το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο. Θα προβληθούν βίντεο από προηγούμενα Διήμερα. Στο εκλογικό περίπτερο θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν.
  • Την Πέμπτη 4 Ιούλη στην Θήβα στις 7.30 μ.μ. στα γηπεδάκια του μπάσκετ με επικεφαλής την Τίνα Σκλιά,μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.
  • Την Παρασκευή 5 Ιούλη στην Θήβα, στις 11 π.μ. στις καφετέριες στο κέντρο με επικεφαλής τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Τετάρτη 3 Ιούλη στην Λιβαδειά στις 8.30 μ.μ. στις καφετέριες στις Πηγές Κρύας με επικεφαλής την Νικολίνα Φάσσα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.
  • Την Πέμπτη 4 Ιούλη στην Λιβαδειά στις 11.00 π.μ. στις καφετέριες του κέντρου με επικεφαλής τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Επίσης εκδηλώσεις και περιοδείες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Τετάρτη 3 Ιούλη

  • Στη Λαμία στους σπουδαστές των ΤΕΙ 10.30 π.μ., με επικεφαλής τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.
  • Στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, στις 12 μ. με επικεφαλής την Δήμητρα Γεροκούδη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτή Φθιώτιδας του ΚΚΕ.
  • Στη Χαλκίδα, στο εκλογικό περίπτερο της ΚΝΕ στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Κωνσταντίνα Τρίκκα, μέλος της ΕΟΕ του Συμβουλίου Περιοχής της ΚΝΕ. Συζήτηση για το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο. Θα προβληθούν βίντεο από προηγούμενα Διήμερα. Στο εκλογικό περίπτερο θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν.

Πέμπτη 4 Ιούλη

  • Στην Χαλκίδα σε επισιτιστικές αλυσίδες του κέντρου στις 7 μ.μ. με επικεφαλής τον Κώστα Ντούρμα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 5 Ιούλη

  • Στο Καρπενήσι στις 8 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία με ομιλητή τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ. Συζήτηση για το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο. Θα προβληθούν βίντεο από προηγούμενα Διήμερα. Στην εκδήλωση θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όσοι το επιθυμούν