Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μάη βρίσκεται το πολιτικό άνοιγμα των οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μάη βρίσκεται το πολιτικό άνοιγμα των οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ

Χαλκίδα, 15 Μαΐου 2023

Με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι οργανώνονται οι τελευταίες συγκεντρώσεις, περιοδείες και συσκέψεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς επαγγελματίες στην Εύβοια να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις εκλογές για να βρεθεί πιο δυνατός ο λαός την επόμενη  μέρα απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Παράλληλα, από το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Ταχυδρομείου (πίσω από τα δικαστήρια), τα γραφεία του ΚΚΕ στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24) και τις κατά τόπους οργανώσεις οι εργαζόμενοι και η νεολαία μπορούν να προμηθεύονται τα προεκλογικά φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος καθώς και το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την εκλογική περιφέρεια Εύβοιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας:

Σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου

  • με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Επίσκεψη-συζήτηση στο χωριό Αγδίνες, στις 19:00 με τον Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Επίσκεψη-συζήτηση στα Ελληνικά, στο καφενείο «Κοντογιάννη», στις 20:30 με τον Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τρίτη 16 Μαΐου

  • Εκδήλωση – συζήτηση στη Χαλκίδα, στο εναλλακτικό μπαρ – πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγένειας 8Α), στις 20:30, με τον Διονύση Τσακνή, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ.
  • Επίσκεψη – συζήτηση στη πλατεία στις Ροβιές, στις 20:00 με τους υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ, Βαγγέλη Γεωργαντζή και Βασίλη Παπασωτηρίου.

Τετάρτη 17 Μαΐου

  • Επίσκεψη-συζήτηση στην πλατεία Κηρίνθου, στις 20:00 με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 19 Μαΐου

  • Προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία Καρύστου, στις 21:00, με ομιλητή τον Γ. Μαρίνο, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Μόνοι τους και όλοι μας

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ!