Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες και εξορμήσεις των υποψηφίων βουλευτών, των στελεχών, των μελών και φίλων του ΚΚΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες και εξορμήσεις των υποψηφίων βουλευτών, των στελεχών, των μελών και φίλων του ΚΚΕ

Τετάρτη, 17 Μάη 2023

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες και εξορμήσεις των υποψηφίων βουλευτών, των στελεχών, των μελών και φίλων του ΚΚΕ με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του κόμματος σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία, στα τμήματα του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά, σε γειτονιές της Χαλκίδας, σε πόλεις και χωριά της Εύβοιας.

Παράλληλα, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Χαλκίδα (πίσω από τα δικαστήρια), στα γραφεία του ΚΚΕ στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24) και στις κατά τόπους οργανώσεις μέλη και φίλοι το κόμματος ενημερώνουν το λαό της Χαλκίδας για τις θέσεις του κόμματος και διαδίδουν τις ανακοινώσεις και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Στο εργοτάξιο του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στους εργαζόμενους στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων απηύθυνε η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Οι εργάτες στους δήμους έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν το ΚΚΕ γιατί έχει βρεθεί σταθερά στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μόνιμη και σταθερή εργασία, για ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, απέναντι στην πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΚ που έχουν διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και στρώνουν το έδαφος των εργατικών “ατυχημάτων”. Για αυτό, αυτό που κρίνεται την Κυριακή είναι πόσο πιο ισχυρός θα είναι ο λαός απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και για να γίνει αυτό χρειάζεται πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ!».

Στην Καστέλλα, τα Πολιτικά, τον Πάλιουρα και τον Αγ. Αθανάσιο

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Στέφανο Μουτουσίδη, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ και τη Χριστίνα Αβραμίδου, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σε χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους κατοίκους των χωριών να κάνουν κριτήριου ψήφου την πείρα τους τόσο από τις ευθύνες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα για τις επιπτώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2020 στην περιοχή και την πορεία αποκατάστασης και αποζημίωσης των κατοίκων που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, όσο και από τη συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες που αναπτύχθηκαν, από τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα για αντιπλημμυρική θωράκιση και αποζημιώσεις στο 100%.

«Με πιο ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα θα είναι πιο δυνατές οι διεκδικήσεις του λαού της περιοχής ώστε να αποσπάσουμε κατακτήσεις, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας στη δουλειά και τη ζωή μας» σημείωσε ο Στ. Μουτουσίδης.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρμάρι

«Στις εκλογές της 21ης Μάη, δε θα κριθεί η πολιτική και ο χαρακτήρας της επόμενης κυβέρνησης. Θα κριθεί η δύναμη του λαού. Το πόσο προετοιμασμένος θα είναι, πόσα εφόδια θα έχει, για να δώσει τις μάχες της επόμενης μέρας, για να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για τις ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας», τόνισε η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ από την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Μαρμάρι.

Ανάμεσα στα άλλα υπογράμμισε πως «Και στο Μαρμάρι υπάρχει πείρα ότι, “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”! Όταν βρεθήκατε μια γροθιά απέναντι στο πογκρόμ διακοπών ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρούς επαγγελματίες που επιχειρήθηκε πριν λίγα χρόνια αποτρέποντας τις περισσότερες από αυτές. Όταν όλο το χωριό απέτρεψε το κλείσιμο του Ταχυδρομείου με τη δυναμική κατάληψη για 10 μερόνυχτα, εξέλιξη που έγινε παράδειγμα και σε άλλες περιοχές για την αποφασιστική αντίδραση ενός χωριού στην υποβάθμιση υπηρεσιών του. Όταν παλιότερα με την κινητοποίηση επιβάλλατε περισσότερα δρομολόγια για το καράβι

Και εδώ στο Μαρμάρι ξέρετε ότι ο λαός τις μάχες του τις δίνει καλύτερα μαζί με το ΚΚΕ, τις δίνει καλύτερα όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ βρέθηκε στην περιοχή του Μαρμαρίου και της Καρύστου για κάθε λαϊκό πρόβλημα, με παρεμβάσεις μέσα και έξω από τη βουλή, στα υπουργεία. Για το δικαίωμα του λαού στην αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, τη στήριξη του νοσοκομείου και τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού, το οδικό δίκτυο, τα σχολεία και την πραγματική μόρφωση των παιδιών, για την αντιπλημμυρική, αντισεισμική και αντιπυρική προστασία, σε συνδυασμό με έναν συνεχόμενο αγώνα για την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, ενάντια στην φορομπηχτική πολιτική, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια, για τη στήριξη των βιοπαλαιστών αγροτών, κτηνοτρόφων και ψαράδων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών».