Συγκέντρωση Συνταξιούχων στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκέντρωση Συνταξιούχων στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ

Αφαιρούν τις συντάξεις μας , την υγεία μας, τις κοινωνικές παροχές.
Μας φορτώνουν με νέα κοινωνικά βάρη, μας ρίχνουν στον καιάδα.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Το γράμμα που έστειλε ο Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικής ασφάλισης στους συνταξιούχους, είναι ένα προπαγανδιστικό κουρελόχαρτο της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της αντισυνταξιουχικής της πολιτικής.
Οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε καλά από πρώτο χέρι το σφαγιασμό που έχουν υποστεί το εισόδημά μας και οι παροχές μας, από όλες τις κυβερνήσεις των τριών μνημονίων και θεωρούμε ότι η επιστολή αυτή έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας αποπροσανατολίσει.
Γι’ αυτό απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την επιστολή του υπουργού και καταδικάζουμε συνολικά την αντισυνταξιουχική-αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, βγαίνουμε για μια ακόμη φορά στον δρόμο του αγώνα, με αυτό τον τρόπο απαντάμε στους ελιγμούς τους. Δημίους δεν επιλέγουμε.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ

Ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας δεν είναι για μας περασμένα ξεχασμένα, δεν τους χαρίζουμε τους κόπους μιας Ζωής! Καλούμε τους συνταξιούχους να γραφτούν στα σωματεία τους να ενώσουμε την φωνή μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, άλλα και για εμάς!

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

στoν πεζόδρομο στην Λιβαδειά
ΠΕΜΠΤΗ 3.11.16. στις 11 Π.Μ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ